Kundcase: Adlon Hotell

Frostat glas film till Adlon Hotell i Stockholm.

Med frostat glas fick Adlon hotell ett dekorativt insynsskydd till sina konferensrum. Den fönsterfilm vi monterade ser ut som frostat glas men gör till skillnad från sandblästring inga permanenta ingrepp där den appliceras. Det frostade glaset försågs även med utskurna budskap från Adlon hotell.
arrow

Effektivt insynsskydd till konferensrum.

Frostat glas är den perfekta lösningen för att balansera öppenhet och gemenskap. Har ni känt behov av att känna avskildhet för att vara bekväma, effektiva och fokuserade i konferensrummet? De frostade fönsterfilmerna släpper igenom mycket ljus. Därmed bibehåller ni till stor del det befintliga och naturliga solljuset i de rum som skall skyddas mot insyn. Frostat glas med fönsterfilm in till konferensrum är vår specialitet! Vi monterar frostat glas i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mer om frostat glas.

Frostat glas behöver inte innebära ett omfattande arbete med blästring, damm och buller. Den moderna lösningen är en frostad fönsterfilm som appliceras på befintliga glaspartier. Fönsterfilmen är avtagbar och glasytorna som förses med insynsskydd kan därmed återställas till ursprungligt skick. Att frosta glas med film kostar dessutom betydligt mindre än att utföra traditionell sandblästring. För dig innebär detta en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning med hög kvalitet.
prisuppgift
arrow-1

Vad kostar det att frosta glas?

Vi har monterat frostat glas film hos nöjda kunder i Stockholm, Göteborg och Malmö i över 20 år. Våra montörer utför alltid proffesionellt och precist montage, enligt avtalat pris och inom avtalad tid.

Är du nyfiken på vad frostat glas kostar? Det enklaste och snabbaste sättet att få en offert är att fylla i en förfrågan om prisuppgift. En offertförfrågan är alltid kostnadsfri och utan förpliktelser.