Kundcase: Efva Attling

Fönsterdekaler till
Efva Attlings butik.

Fönsterdekaler som insynsskydd under ombyggnad av butik Efva Attling på Biblioteksgatan i Stockholm. Fönsterdekaler monterades med kort varsel enligt önskemål. Efter slutfört arbete fick vi även uppdraget att producera och montera fönsterdekaler på butiken lokaliserad på Birger Jarlsgatan. Med fönsterdekaler erhålls god reklam under tiden som lokaler står tomma vid ombyggnation eller vid temporärt outhyrda lokaler. Vi har stor kapacitet både inom produktion och montage och de fönsterdekaler som vi erbjuder finns både för tillfälliga och fasta installationer. Vi erbjuder även frostad fönsterfilm som insynsskydd.
arrow

Några rader om oss.

Vi har monterat mängder av fönsterdekaler hos nöjda kunder sedan 1997. Våra skickliga foliemontörer utför alltid ett hantverksmässigt och precist montage, enligt avtalat pris och inom avtalad tid. Med ett av marknadens bästa erbjudanden erhåller ni dessutom sju års garanti på våra produkters beskaffenhet.  
prisuppgift
arrow-1

Vad kostar
fönsterdekaler?

Är du nyfiken på vad fönsterdekaler kostar? Det enklaste och snabbaste sättet att få en offert är att fylla i en förfrågan om prisuppgift. En offertförfrågan är alltid kostnadsfri och utan förpliktelser.