Kundcase: SKB

Glasfilm för
att minska insyn.

Med glasfilm löstes problematiken med insyn in till badrum när SKB renoverade en fastighet i Årsta. Vi anlitades för att skära ut och montera glasfilm på cirka 50 st fönster där insyn ansågs opassande. Till detta projekt användes en ljus glasfilm som släpper igenom det naturliga dagsljuset samtidigt som den förhindrar insyn. Fönster in till konferensrum, kontorsrum och andra offentliga utrymmen kan förses med frostad fönsterfilm för att man skall känna arbetsro och kunna vara fokuserad och effektiv eller som i detta projekt, känna trygghet.
arrow

Några rader om oss.

Vi har monterat mängder av frostad fönsterfilm hos nöjda kunder sedan 1997. Våra skickliga foliemontörer utför alltid ett hantverksmässigt och precist montage, enligt avtalat pris och inom avtalad tid. Med ett av marknadens bästa erbjudanden erhåller ni dessutom sju års garanti på våra produkters beskaffenhet.  
prisuppgift
arrow-1

Vad kostar
glasfilm?

Är du nyfiken på vad glasfilm kostar? Det enklaste och snabbaste sättet att få en offert är att fylla i en förfrågan om prisuppgift. En offertförfrågan är alltid kostnadsfri och utan förpliktelser.