Kundcase: Galderma Nordic

Dekorfilm som insynsskydd till Galderma.​

Den dekorfilm som vi monterade som insynsskyd hos Galderma ser ut som frostat glas. Frostad dekorfilm valdes för att den till skillnad mot sandblästring går att ta bort och att man då kan återställa glasytorna till ursprungligt skick. Fönsterfilmerna försågs med utskurna ränder för att ge ett luftigare intryck. Rosmarie Ankler hos Galderma beskriver att de är mycket nöjda med de öppna ytorna i de nya lokalerna och att fönsterfilmerna uppfyllde behovet av inssynsskydd till konferensrummen. Med frostad dekorfilmen löstes även problematiken med olyckor där folk skadar sig då de krockar med fönster som inte syns
arrow

Några rader om oss.

Vi har monterat mängder av frostad fönsterfilm hos nöjda kunder sedan 1997. Våra skickliga foliemontörer utför alltid ett hantverksmässigt och precist montage, enligt avtalat pris och inom avtalad tid. Med ett av marknadens bästa erbjudanden erhåller ni dessutom sju års garanti på våra produkters beskaffenhet. 
prisuppgift
arrow-1

Vad kostar
dekorfilm?

Är du nyfiken på vad dekorfilm kostar? Det enklaste och snabbaste sättet att få en offert är att fylla i en förfrågan om prisuppgift. En offertförfrågan är alltid kostnadsfri och utan förpliktelser.