Solfilm

Solfilm

En solfilm gör skillnad. Det kostar betydligt mer att kyla än att värma en fastighet. Solfilm sänker inomhustemperaturen eftersom solfilmen reflekterar solstrålarna. Kostnaden för att kyla ned era lokaler reduceras därmed betydligt under de varma sommarmånaderna.

Solfilm minskar även den skadliga uv-strålning som bleker gardiner, mattor och möbler. Med solfilm erhålles dessutom ett uppgraderat utseende på på den externa fasaden.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om vilken solfilm som passar bäst för er. Våra montörer har mångårig erfarenhet och vi lämnar alltid garantier på fönsterfilmens egenskaper.

Sjukhuset_Nyköping

Nyköpings Lasarett

Vi har under ett flertal tillfällen monterat solfilm på Nyköpings lasarett. Bland annat så har förlossningen fått solfilm i förlossningssalar, kontor och läkemedelsrum.
Lars Håkan Larsson
Fastighetsingenjör, Nyköpings Lasarett

 

Under varma sommardagar upplevdes den höga tempraturen inomhus som ansträngande på förlossningen. Med solfilm fick vi ett behagligare klimat inomhus vilket uppskattas av både personal och blivande mödrar.

Våra montörer

Vi ställer höga krav på oss själva. Alla våra montörer har gedigen utbildning samt mångårig praktisk erfarenhet av att montera fönsterfilm. Vi ombesörjer även montage på höga höjder och ett flertal av våra montörer innehar legitimationen ID06 för att kunna utföra arbeten på byggarbetsplatser.
om oss

Om oss

Årligen så förser våra montörer tusentals fönster med solfilm. Vår kundkrets består av fastighetsägare, sjukhus, skolor, glasmästerier, hotell, banker, shoppingcenter etc. Vi deltar gärna i offentliga upphandlingar där stat och kommun är uppdragsgivare. Kontakta oss för en konsultation angående solfilm på er arbetsplats.

Kostnadsfri konsultation fönsterfilm – Klicka här!

Dagens moderna solskydd på fönster ger stora möjligheter att välja hur mycket av ljuset man vill släppa in. Vi erbjuder olika typer av solfilm beroende på om ert primära behov av solskydd på fönster är att minska värmen eller att minska ljusinsläppet.
För att kunna lämna en attraktiv offert på solskyddsfilm så måste vi komma ut till er och se på förutsättningarna för det aktuella projektet. Vårt fokus vid ett möte är era önskemål om vad solskyddsfilm ska ge för primär effekt. Vi gör även en besiktning av de fönster där solfilm skall monteras. Kontakta oss gärna angående solskyddsfilm på er arbetsplats.
Decona AB är ett Stockholmsbaserat företag och merparten av våra arbeten utförs i Stockholmsregionen. Vid större uppdrag erbjuder vi även vår erfarenhet inom Solfilm i Uppsala, Göteborg och Malmö. Solfilm till villa / villor erbjuds endast i Stockholm.
Vi erbjuder solfilm till villa i Stockholm. Våra uppdragsgivare är framförallt företag och fastighetsägare som ser fördelarna i att sänka sina energikostnader med solfilm. Vi åtar oss dock uppdrag att installera solfilm på villa i Stockholm. Vi erbjuder endast solfilmer av hög kvalitet och våra montörer utför alltid ett hantverksmässigt montage.
Vi erbjuder solfilm på bil till företag där det finns en betydande fordonspark som förnyas kontinuerligt. Vi erbjuder endast abbonemangskontrakt som dock är mycket förmånliga. Ofta så kan vi montera solfilm på er bil redan innan ni hämtar bilarna hos er leverantör.

Kontakt fönsterfilm

Vi  hjälper vi er att prissätta, förverkliga och leverera era ideer om fönsterfilm.

Använd gärna kontaktformuläret för att beskriva ett pågående projekt.
Ni kan även ladda upp filer med ritningar etc.

Vi har öppet alla vardagar mellan 08-18.

Ni når oss på telefon 08-37 27 80.

Offertförfrågan