Frostat glas

Frostat glas är en perfekt lösning för att balansera öppenhet och gemenskap med avskildhet.

Montering

Exakt och precist montage av våra professionella foliemontörer.

Garantier

Alltid 7 års garanti på fönsterfilmens egenskaper.

Frostat glas

Allt fler kontor inreds idag med glasväggar för att dela av kontor och konferensrum. En fördel är att genomskinligt glas ger ett härligt, ljust kontor med en känsla av öppenhet. Frostat glas i form av en frostad fönsterfilm är den perfekta lösningen för att balansera öppenhet och gemenskap med människors behov av att känna avskildhet för att vara bekväma, effektiva och fokuserade.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Arkitektsupport

Vi älskar samarbeten. Vår kostnadsfria arkitektsupport utgör ett stöd för arkitekter, byggentreprenörer och fastighetsägare. Vi välkomnar även samarbeten med reklambyråer, glasmästare och företag inom området inredning.

Läs mer om vår arkitektsupport

Våra kunder

Decona AB har bred kompetens och erfarenhet av kompletta fönsterfilm lösningar. Vår huvudsakliga målgrupp är företag med ett stort antal kontors och konferensrum. Våra kunder finns representerade inom alla typer av branscher – även offentliga verksamheter som kommuner, myndigheter och sjukhus.
kontakt
referensbild

Garantier

Vi bryr oss. Därför ställer vi höga krav på oss själva. Vi erbjuder endast produkter av mycket hög kvalitet. Med ett av marknadens bästa erbjudanden erhåller ni sju års garanti på våra produkters beskaffenhet. Våra montörer har mångårig erfarenhet och de utför alltid ett hantverksmässigt montage.
garantier

Några inspirationsbilder

Allt fler kontor inreds idag med glasväggar för att dela av kontor och konferensrum. En fördel är att genomskinligt glas ger ett härligt, ljust kontor med en känsla av öppenhet. Kanske är du en dem som jobbar i ett kontor med mycket glasytor? Öppenheten och ljuset är ju stora fördelar, men har det hänt att du blivit störd eller avbruten när du arbetat eller haft ett viktigt möte i konferensrummet? Frostat glas i form av en frostad fönsterfilm är den perfekta lösningen för att balansera öppenhet och gemenskap med människors behov av att känna avskildhet för att vara bekväma, effektiva och fokuserade.
Vissa ”kompakta lösningar” såsom gardiner kan stoppa upp ljusflödet från befintlig belysning och solljus. Detta går naturligtvis att åtgärda med ny eller kompletterande belysning. Vår frostade fönsterfilm släpper igenom en stor del av det befintliga och naturliga solljuset. Insynsskyddet finns dessutom på plats när du behöver det. Andra fördelar är att frostat glas ofta beskrivs som elegant, dekorativt och effektivt. Många väljer dessutom att profilera fönsterfilmen med logotyp eller mönster. Framförallt är detta fördelaktigt när man frostar glaspartier i en entré eller i utrymmen där det är en stor genomströmning av kunder eller besökande.
Att frosta glas behöver inte innebära ett omfattande arbete med blästring, damm och buller. Den moderna lösningen är en frostad fönsterfilm som appliceras på befintliga glaspartier. Våra montörer har mångårig erfarenhet och vi lämnar alltid 7 års garanti på utförda arbeten av frostad film. Fönsterfilmen som monteras är avtagbar och ytorna som förses med fönsterfilm kan därmed återställas till ursprungligt skick. Att frosta glas med fönsterfilm kostar dessutom betydligt mindre än att utföra traditionell sandblästring. För dig innebär detta en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning med hög kvalitet.

Kontakt fönsterfilm

Vi  hjälper vi er att prissätta, förverkliga och leverera era ideer om fönsterfilm.

Använd gärna kontaktformuläret för att beskriva ett pågående projekt.
Ni kan även ladda upp filer med ritningar etc.

Vi har öppet alla vardagar mellan 08-18.

Ni når oss på telefon 08-37 27 80.

Offertförfrågan